Getuigenissen begrafenis

Beste Karine

Met deze wil ik je een dankwoordje sturen voor je mooie woorden tijdens de plechtigheid.Wij hebben ons best gedaan om C. een mooi afscheid te geven, jij hebt dit perfect gedaan... waarvoor nogmaals mijn dank.Ook voor die bemerking van die zonnestraal...en  ook voor je mooi engelkaartje en tekst...Ik wist dat C. geliefd was... maar zo geliefd, dat hadden ik nooit kunnen denken... er zijn geen woorden voor...Zij was de eenvoud zelve en leefde voor iedereen rondom haar... zij cijferde zich altijd weg... ik, de zussen en vrienden eerst... dat was haar levensvisie...

 Met vriendelijke en bedroefde groeten van J.P.

 

 

Beste Karine

Dank u wel voor de waardige en serene begrafenisdienst van ons mama…Het was een dienst zoals ik het in mijn gedachten had …..U hebt dat heel goed gedaan Ik vond dat heel mooi toen R. op het laatst uit zijn woorden niet kwam en dat u hem heel gemoedelijk op zijn gemak stelde, dat was een heel mooi moment …..u liet hem de kans om het verdriet toe te laten.

 Wij wensen u verder het allerbeste toe en misschien tot later eens, zij het dan wel hopelijk in betere omstandigheden…

 

 

Beste Karine

 Hartelijk dank voor de mooie woorden en teksten bij het afscheid van mijn mama. Iedereen heeft enorm gestoeft op jou! Iedereen zei dat je dat fantastisch hebt gedaan! Het was een mooi geheel. De omgeving, de bloemen, de muziek en de woorden. Ze zou het zo gewild hebben. Alvast bedankt!

 Isabelle

 

 

Beste Karine

Wij willen u nog eens bedanken voor het uitermate mooi brengen van de dienst voor mijn pa. Het was sereen en sprekend. Wij hebben heel positieve reacties gehad. Ook wijzelf vonden het een heel mooi afscheid van ons pa. Om het met de woorden van een vroegere collega van mijn pa te zeggen: "Het was een afscheid aan mijn pa waardig."

Peter en Annie

 

 

 Dag Karine

Ik krijg hier in het kapsalon ongelofelijk mooie reacties op de uitvaartdienst van papa. Over onze eigen tekst, de muziek en jij die super alles aan elkaar gesproken hebt met mooie teksten en eigen inbreng. Nogmaals dank hiervoor. Ik hou het in gedachten. 

Carine

 

 

Goede middag Karine

Ik wil je bedanken voor je hulp en inzet bij de begrafenis van ons moe in onze kerk.Wij krijgen heel veel positieve en deugddoende reacties! Langs alle kanten krijgen we reacties. Zelfs een vriend van mijn jongens, 36 jaar, wil zo een dienst als van ons  87-jarige moe!

Met vriendelijke groeten van L.V.G.

 

Beste Karine

Ik wil jou graag bedanken voor de manier waarop je ons begeleid hebt om van de plechtigheid van ons va iets prachtigs te maken, en waarop je de dienst hebt geleid. In het bijzonder was ik getroffen door jouw waarderende blik in mijn richting na mijn woord je voor ons va.Het is mijn wens dat je met dezelfde overgave ook anderen zal helpen in de toekomst die zulk lijden te verwerken krijgen. Wees ervan verzekerd dat je een verschil maakt.                                             Met veel waardering, J.

 

Dag Karine

Ik wou je graag nog eens van harte bedanken voor de prachtige dienst voor mijn broer, J.  Ik heb niets dan positieve reacties gekregen, ik vond het zelf ook een hele, mooie ervaring, iets helemaal anders dan een uitvaartdienst die in de kerk plaatsvindt. Dit ging echt over hem zelf, héél persoonlijk! Ook de manier waarop je zijn dochtertje hebt opgevangen, chapeau hiervoor! Ik weet zeker dat dit ook de manier zou zijn geweest hoe hij het zelf wou!En als het goed is, mag het ook wel gezegd worden hé, nogmaals dank. P.  

 

Dag Karine

Nu alles weer een beetje in de normale plooi begint te vallen, wil ik nog even tijd nemen om je te bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Je hebt tijd vrij gemaakt om naar onze verhalen te luisteren. Je hebt ze prima verwerkt in je teksten en dat je ook onze muziekkeuze kon aanvaarden heeft ons zeer veel voldoening gegeven.Deze woorden van dank komen ook van mijn zus en broer.Van de aanwezige familie hebben we ook alleen maar lovende woorden gehad omdat we bompa zo’n mooi, sereen en intiem afscheid hebben gegeven. Ik hoop dat je je nog lange tijd met hart en ziel kunt inzetten voor families die op jou beroep doen.Misschien zien we elkaar nog eens terug. Het overkomt ons immers allemaal dat we met de dood van een dierbare te maken krijgen.            Monique S.

 

Dag Karine

In naam van mezelf maar ook mijn broer en mama hou ik er aan je hartelijk te bedanken voor vandaag. Het was een emotionele dag maar ik denk oprecht dat mijn papa het zo zou hebben gewild en dat is een hele troost. Toegegeven, wij hebben zelf vele uurtjes doorgebracht op zoek naar de juiste muziek, schilderijtjes, foto's, etc. om ons papa een mooi afscheid te geven. Maar ik meen het als ik zeg dat het zonder jou om alles mooi aan elkaar te praten (en om ons te begeleiden in de keuze van de teksten) niet hetzelfde was geweest. Hartelijk dank voor het luisteren bij de voorbereiding, om echt te willen begrijpen wie ons papa is geweest, en deze informatie sereen te verwerken in de plechtigheid. Dat hebben we enorm geapprecieerd.                                                           Dank je!   Nicolas en Christophe

 

Lieve Karine

Nogmaals dank voor je perfecte begeleiding van ons mama's uitvaart. Op zo trieste momenten zijn we dankbaar dat iemand als jij de touwtjes in handen neemt.
Je wilt dit goed doen maar emotioneel kunnen wij dat zelf niet aan. Het zal voor ons voor altijd een mooie herinnering blijven, ons mama verdient dit.
Je teksten samen met de door ons gekozen muziek waren een laatste ode aan iemand waarvan we zielsveel hielden. Het was een perfect geheel. Een dikke pluim aan het volledige team. Met grote dankbaarheid.                                                                                                                                                    Ons papa, Dirk, Karin en ik.

 

Beste Karine

Bij deze wil ik U mijn uiterste tevredenheid te laten kennen over de rouwplechtigheid van mijn vader. Op de plechtigheid zelf trof het mij hoe alle stukken op zijn plaats vielen en een fraai geheel vormden, beter nog dan ik kon inschatten. Een dikke merci voor Uw ondersteuning, zeer menselijk en professioneel.              Met vriendelijke groet van E. D.F.

 

Dag Karine

Nog eens bedankt voor alles wat je gedaan hebt om van deze moeilijke dag een mooie dag te maken. De plechtigheid voor opa was echt "af" en iedereen was in de wolken over de manier waarop. We hebben het heel intens beleefd en alles verliep vlekkeloos! We mochten heel veel positieve reacties ontvangen.       Familie De Smet