ONZE DIENSTEN

GEBOORTEFEEST OF DOOP


Karine brengt de jonge ouders een bezoekje, samen gaan we op zoek naar passende teksten, symbolen en muziek.

We stellen een scenario samen dat het best aansluit bij de wensen van de ouders en dat eventuele familietradities respecteert. Persoonlijke teksten of bijdragen van familie of vrienden zijn een meerwaarde.

HUWELIJK


Karine brengt verscheidene bezoeken aan het jonge koppel. Een huwelijksceremonie mag best “groeien” tijdens het jaar, voorafgaand aan de grote dag. Samen gaan we op zoek naar passende teksten, typische symbolen en muziek zodat de ceremonie optimaal aansluit bij de persoonlijke wensen van het paar en eventuele tradities binnen de families respecteert. 

Persoonlijke teksten of bijdragen van familie of vrienden zijn een meerwaarde.

BEGRAFENIS OF CREMATIE


Karine brengt de naaste familie een bezoek. Samen zoeken we passende teksten, muziek en eventueel ondersteunende symbolen.

In het gesprek wordt ruim aandacht geschonken aan het leven van de overledene, aan de hand van wat de nabestaanden vertellen wordt een persoonlijke levensloop geschreven. Eigen teksten of bijdragen van familie of vrienden krijgen altijd een plaats in de ceremonie. 

Een medewerkster van Uw Moment gaat voor in de gebedsdienst of burgerlijke plechtigheid. Dat kan in een private zaal, in een crematorium, een stemmig restaurant of zelfs in een kerkgebouw.

Rituelen zijn een belangrijke bijdrage aan

de geestelijke gezondheid. 


M. Van den Berg 

Copyright © Uw Moment